Як приховати рельєф шкіри. Маскуємо розширені пори, постакне та висипання

Я щаслива власниця того, що називають "текстурною шкірою": з розширеними порами, сухими ділянками, слідами від акне. Рівна шкіра мені тільки сниться. Ну, або я створюю її самостійно за допомогою косметики.

Сьогодні я поділюся з вами кількома секретами ідеальної шкіри на кожен день. Відразу обмовлюся: про праймери під тон я розповідати не буду. Ви самі все чудово знаєте. Та й не люблю я стільки шарів макіяжу на кожен день.

Порада № 1. Не забувайте про догляд шкіри до макіяжу: тонік і крем обов'язкові, щоб полегшити нанесення тонального засобу. В ідеалі перед тоном потрібно використовувати використовувати так званий "міст", але його замінить будь-який безспиртовий тонік з гліцерином і розпилювачем.
Порада №2. Забудьте про матові тонуючі засоби. Це тільки в плані скульптури обличчя матовість робить його "пласким", але рельєф він підкреслює просто на "відмінно". Але не впадайте в крайнощі: вибирайте в міру сяючі текстури. Вони заломлюють світло на шкірі і згладжують всі проблеми.
Порада №3. Ваш ідеальний вибір: гелеві і кремові тони. Вони мають властивість "заповнювати" все рельєфні огріхи шкіри. Такі часто часто мають в назві слово "pore".
Порада №4. Використовуйте для нанесення спонж з пласким зрізом або пензлик типу "кабукі". Наносьте тон спонжем рухами, ніби поплескуючи. Пензлем ж наносимо, як звикли, але обов'язково щоб вся його поверхня стикалася з шкірою (тобто тримайте пензлик виключно перпендикцлярно до шкіри). Так ви досягнете ефекту "шліфування" та фактично фотошопу в реальному часі..
Порада №5. Не забувайте про пудру. Вона повинна бути дрібного помолу (або HD). Її також наносимо плоским зрізом спонжа рухами, як і тональний. В кінці змахуємо надлишки чистим пензлем і не отримуємо "перепудреного" ефекту.
Ну і порада-бонус. Пам'ятайте, що яскраві губи і яскравий макіяж очей вимагають дуже гарної шкіри. Звичайно, вони трохи відволікають увагу, але на їх фоні весь рельєф помітний ще більше.

Сподіваюся, ви дізналися щось корисне для себе. Не забуваємо, що косметика не врятує нас і за шкірою потрібно доглядати правильно. Але поки я не знайшла чарівний засіб, який зробив би мою шкіру ідеальною. Тому, поки що так.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тальк в складі косметики: боятися чи ні? 7 фактів про тальк

7 порад, як зробити волосся більш прямим у домашніх умовах

Тонік в догляді за обличчям: потрібен чи ні?